At tage beslutningen om at starte i terapi kan være det første vigtige skridt til at skabe en varig forandring for noget i livet, der ikke helt fungerer som du ønsker. Terapi er en veldokumenteret vej til at skabe indsigt og handlekraft via større selvindsigt og selvforståelse. 

Individuel terapi vil hjælpe dig med at stille skarpt på hvem du er, hvad du ønsker og hvordan du kan leve et mere autentisk liv i en højere grad af overensstemmelse med dig selv. 


Terapiens varighed

Alle terapiforløb er individuelle og derfor findes der ikke en tidshorisont på hvor langtid forløbet ville strække sig over. Varigheden kan bl.a. afhænge af, hvor dybt du involverer dig i processen, hvor hurtigt der opstår tillid og kemi imellem os, hvor åben du er overfor nye tiltag, hvor dybtgående processer du ønsker at forandre i dit liv, og hvordan du arbejder med dig selv imellem sessionerne.

Er det besværligt for dig at komme ud til min klinik i Nykøbing sj. – tilbyder jeg også onlinesessioner, eller tage ud til dig.

Eksempler på hvad vi kan arbejde med sammen:

Livskrise

Eks. Stress, skilsmisse, dødsfald, eller andre tab. En voldsom episode, vold. Eller en grundlæggende forandring inden i dig, som har vendt op og ned på hele din forståelse af dig og din plads i verden

Relationer / Mistrivsel

Udfordringer med at være sammen med andre, familie, venner, kolleger eller grundlæggende svært ved at være dig selv sammen med andre. Skaber du dramaer uden at ville det, eller forsvinder du som individ i samvær med andre.

Følelser / Grænser

Udfordringer med at rumme svære følelser, som skam, skyld, angst, tristhed, vrede, sorg, ensomhed, mindreværd, jalousi, tomhed mm. Eller en følelse af ikke at kunne sætte grænser.

Overforbrug / Misbrug

Eks. Alkohol, stoffer, mad, sukker/slik/snacks, sex, træning mm. 

Psykiatriske lidelser

Eks. ADHD/ADD, Depression, personlighedsforstyrrelse, spiseforstyrrelser, OCD, misbrugslidelser mm.

Behov og ønsker

Et ønske om at finde meningen her i livet, få en fornemmelse af egne behov og ønsker og et ønske om personlig udvikling mm.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.