Mit navn er Tanja Joy Nielsen, jeg er 29 år og bor til dagligt i skønne Odsherred – hvor jeg har boet det meste af mit liv.

Det er vigtigt for mig at være tæt på naturen, hvilket giver mig stor tilfredshed. Naturen er mit fristed og der hvor jeg restituerer og oplever essensen af værens tilstand. Derudover nyder jeg at tilbringe tid med mine nærmeste, fordybe mig i bøger (mest fagbøger) og meget andet.

Lidt mere om mig

I 2019 valgte jeg at forfølge min drøm om at læse til psykoterapeut. Dette blev starten på en åbenhjertig indre personlig rejse. Jeg er 4 års studerende og taknemmelig for at jeg nu kan tilbyde terapi til dig, der gerne vil opnå et liv der indeholder energi og glæde i tilværelsen. 

Jeg har altid haft interesse og nysgerrighed på mennesker, vores identitet, vores ligheder og forskelligheder. Den psykiske og mentale-sundhed, er et meget betydningsfuldt emne jeg elsker at fordybe mig i og hjælpe andre med. 

Min passion og vision er kærlighed og mennesker Jeg arbejder altid ud fra et åbent rent hjerte med lys, respekt og højeste potentiale i øje, for dem som jeg arbejder sammen med. 

Interessen og nysgerrigheden for at arbejde med mennesker opstod tidligt, så trods min alder har jeg 10 års erfaring inden for specialområdet, erfaring med voksne/unge m. nedsat fysisk/psykisk funktionsevne. 

Jeg har igennem mit uddannelsesforløb været i egen terapi, en vigtig og god erfaring jeg har fået med mig, hvorledes det er at sidde i den anden stol. Jeg ved derfor, hvad der er med til at skabe, prøve og opleve et nærværende rum, samt hvor vigtig kemien mellem terapeut og klient er.  

Min erfaring er derfor, at tillidsfulde samtaler har svært ved at finde sted, hvis relationen til terapeuten ikke føles tryg, eller kemien ikke er tilstede, så vil dette have indflydelse på at terapien ikke bliver virkningsfuld. 

Kort sagt, så har jeg selv gået vejen, så du som klient ved mig, kan være tryg. Jeg kender til hvordan det føles og hvor usikkert det kan føles i starten af et terapiforløb. 

Her er du ikke forkert, du er velkommen med det du kommer med. Jeg vil gerne være med til at bryde ”tabuet” om at gå i terapi. Det er desværre stadig et tabu for mange, men jeg oplever også flere og flere har mod på at snakke åbent om dette. 

Vi oplever alle perioder i vores liv som kan være svære og udfordrende. Det kan være ensomt at gå med selv.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.