Samtaler i naturen

Walk & talk er samtaleterapi, hvor vi får højt til loftet, frisk luft, frihed og bruger naturen og omgivelserne som et redskab – lyset og den friske luft har ofte en positiv indvirkning på humøret og stemningen. 

At bruge naturen er sundt for både krop og sind og det kan efterlade dig med en følelse af, større mental klarhed og et frisk syn på bekymringer og udfordringer. 

Vi taler om det samme, som vi ville have gjort i terapirummet, selvom der ofte kan komme andre tanker og følelser, når scenen skifter. En anden fordel er, at vi ikke ser hinanden i øjnene hele tiden, som kan ske, når vi sidder overfor hinanden i terapirummet. Ved at gå ved siden af hinanden, kan det for nogen føles mere afslappende og mindre formelt. 

Derfor kan det være en god idé at flytte samtalen ud i naturen en gang imellem, som afveksling. Der er også visse lidelser såsom stress, angst og depression der lindres af ophold i naturen. 

Ved booking af session i naturen, aftales det telefonisk hvilket sted vi mødes.

Læs mere om psykoterapien her

Terapiens varighed

Alle terapiforløb er individuelle og derfor findes der ikke en tidshorisont på hvor langtid forløbet ville strække sig over. Varigheden kan bl.a. afhænge af, hvor dybt du involverer dig i processen, hvor hurtigt der opstår tillid og kemi imellem os, hvor åben du er overfor nye tiltag, hvor dybtgående processer du ønsker at forandre i dit liv, og hvordan du arbejder med dig selv imellem sessionerne.

Er det besværligt for dig at komme ud til min klinik i Nykøbing sj. – tilbyder jeg også onlinesessioner, eller tage ud til dig.


Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.